PANELNE OGRADE

                                                                                                                   Rustic Line

PANELNE OGRADE

Rustic Line

Image
Image
Image
panelna-ograda-rustic-line-3.jpg
panelna-ograda-rustic-line-5.jpg
panelna-ograda-rustic-line-7.jpg

Naziv proizvoda: Panelna ograda- 2D i 3D

Opis proizvoda: 2D-Duple horizontalne čelične žice u kombinaciji sa horizontalnim žicama zavarene u table različitih dimenzija. 3D- sa dodatkom V ojačanja koja daju dodatnu čvrstinu.

Dimenzije panela I debljina žica: po želji klijenta, debljina žice najčešće 5mm i 6mm

Postavljanje: Panel dizajniran za relativno jednostavnu montažu na različite stubove, sa prikladnim vezicama ili sistemima za spajanje

Antikorozivna zaštita: Cinkovanje - sprečava direktnu izloženost metala atmosferskim uticajima, vlagi i koroziji I čini površinu otpornom na ogrebotine i oštećenja. Plastifikacija- daje metalnoj površini izuzetno izdržljiv premaz koji je otporan na koroziju, habanje i UV zračenje.

Boje: najčešće antracit boja ral 7016 I zelena ral 6005, ali je dostupan I ceo spektar boja RAL karte

Dodatne opcije: Paneli se mogu montirati u okvire različitih dimenzija pa se od njih mogu praviti kapije (krilne, klizne), vrata, pregrade, boksovi. Stubovi su onda deblji, čvršći I sami proizvodi su daleko kvalitetniji. 

Prednosti: sem višestruke namene, jedinstvene kombinaciju funkcionalnosti i vizualne privlačnosti isičemo najbolji odnos cene I kvaliteta. Mogu se kombinovati sa drugim vrstama ograda.

Želite montažu “Ključ u ruke”?
Profesionalna montaža. Iskusni majstori. Profesionalna oprema. Dugotrajna i estetski privlačna postavka panelnih cnc ograda.

Bezbednost i kvalitet. Zakažite sastanak. Sa nama je lako dogovoriti se!

Montaža po sistemu “KLJUČ u ruke”podrazumeva:
Pravljenje ponude, izlazak na teren i uzimanje mera, radionički crtež I izračunavanje količine materijala.
Montaža: Gradjevniski radovi (iskop temelja, zemljani radovi, šalovanje profesionalnom opremom, betonaža, postavljanje stubova)  i bravarski radovi (izrada i montaža panela uz minimalno zavarivanje)

“Uradi Sam” metoda vam više odgovara?
Možete kupiti samo panele I sami postavite visokokvalitetnu ogradu uz naša jednostavna uputstva. Lako se postavlja - potrebna je samo volja i društvo! Uživajte u zabavnoj aktivnosti i osetite ponos kada završite projekat.

Kad se odlučite za panelne ograde I kapije dobićete:

Vizuelna privlačnost I savremeni izgled: Kombinovanje 3D i 2D dizajna sa žičanim panelima pruža bogat vizuelni efekat. Ova kombinacija može doprineti estetici vašeg prostora, stvarajući interesantan I moderan izgled. Žičani paneli sa 3D i 2D elementima mogu stvoriti futuristički ambijent.

Transparentnost, otvorenost I harmonija sa okolinom: Žičani paneli omogućavaju otvoren izgled i prolazak svetlosti i vazduha kroz ogradu. To može doprineti prozračnosti vašeg prostora.

Kreativni dizajn: Kombinovanje različitih vrsta panela pruža vam mogućnost za kreativnost u dizajnu. Možete igrati sa rasporedom i kombinacijom panela kao I kombinacijom sa drugim vrstama ograda.

Sigurnost i privatnost: Ova kombinacija pruža sigurnost i zaštitu, sprečavajući neovlašćen pristup vašem imanju. Žičani paneli sa dodatnim 3D i 2D detaljima mogu dodati dodatni nivo sigurnosti.

Praktičnost i održavanje: Žičani paneli obično zahtevaju minimalno održavanje.

NAŠE USLUGE  CNC LASERSKO SEČENJE