KOVANO  GVOŽĐE

                                                                                                            Rustic Line

KOVANO  GVOŽĐE

  Rustic Line

Kapije i ograde od kovanog gvoždja, s jedne strane masivne i čvrste a sa druge elegantne i otmene, pretstavljaju sinonim za sigurnu i trajnu zaštitu sa stilom.

Kovano gvožđe, vešto oblikovano rukom ili uz pomoć specijalnih alata, donosi eleganciju i trajnost u svet dizajna kapija i ograda. Ovaj umetnički proces omogućava stvaranje jedinstvenih i sofisticiranih komada koji se ističu u bilo kom okruženju.

Namenjeno onima koji cene estetiku i trajnost, kovano gvožđe je pravo rešenje za stvaranje impozantnih ulaza i ograđenih površina. Naručioci su vlasnici kuća,  hotela i poslovnih objekata I svi oni koji žele da dodaju dozu luksuza i umetničkog izraza svojim prostorima.


Šta sve možemo napraviti od kovanog gvoždja:

Kapije i Ograde od kovanog gvoždja: Kapije i ograde su najčešće upotrebljena primena kovanog gvožđa. Različiti dizajni i šare mogu dodati raskoš i stil vašem ulazu ili okolini.

Gelenderi od kovanog gvoždja: Gelenderi na stepeništima, terasama ili balkonima mogu se oblikovati uz pomoć kovanog gvožđa, pružajući sigurnost uz istovremeno dodavanje umetničkog elementa.

Nadstrešnice osd kovanog gvoždja: Nadstrešnice pružaju zaštitu od sunca i kiše, istovremeno dodajući elegantan izgled vašem ulazu ili terasi.

Rešetke za Prozore i Vrata od kovanog gvoždja: Rešetke služe kao sigurnosni elementi koji štite vaš dom, a istovremeno dodaju estetsku vrednost

Nameštaj- Stolice, stolovi, kreveti i drugi komadi nameštaja od kovanog gvožđa: donose šarm i luksuz u svaki prostor.

Vrtni Elementi od kovanog gvoždja: Kovanje omogućava izradu ukrasnih elemenata za vrt kao što su rešetke, pergole, cvetne Svetiljke: Svetiljke od kovanog gvožđa dodaju romantičan i elegantan izgled vašem eksterijeru ili enterijeru podrške i statue.

Kamin dodaci od kovanog gvoždja: Liveni gvozdeni rešetci, držači za drva i drugi dodaci za kamin mogu dodati rustikalni šarm vašem prostoru za opuštanje.

Ukrasni Paneli od kovanog gvoždja: Ukrasni paneli od kovanog gvožđa mogu se koristiti kao zidne umetničke instalacije ili pregrade, dodajući sofisticiranost vašem domu.

Ulazna Vrata od kovanog gvoždja: Luksuzna ulazna vrata sa detaljima od kovanog gvožđa mogu dočarati dobrodošlicu uz istovremeno pružanje sigurnosti.

Okviri za ogledala i ramovi za slike od kovanog gvoždja: Okviri napravljeni od kovanog gvožđa mogu dodati eleganciju vašim umetničkim delima.

Transformišite svoj prostor u pravo remek-delo uz neponovljivo kovano gvožđe.


Rustic Line d.o.o. Novi Sad je započeo svoj put izrade predmeta od kovanog gvožđa, izgrađujući čvrstu reputaciju i osvajajući poverenje i prijateljstvo klijenata širom teritorije, od Beograda i Novog Sada do Subotice i obala Jadranskog mora. Nastavljamo sa istom strašću i entuzijazmom, unoseći ljubav i posvećenost u svaki detalj koji stvaramo.

NAŠE USLUGE  CNC LASERSKO SEČENJE