LASERSKO ISECANJE

                                                                                                                                    Rustic Line

LASERSKO ISECANJE

  Rustic Line

Šta su neke primene laserskog CNC sečenja metala?

Lasersko sečenje metala ima široku primenu u različitim industrijama. Ova tehnologija se sve više implementira u službi proizvodnje i obrade, a sa daljim razvojem tehnologije primena će biti daleko više. Mašine koje koriste tehnologiju lasera obuhvataju i 2D laser mašine, mašine za 3D sečenje, mašine za lasersko sečenje cevi i druge specijalizovane mašine.

Lasersko sečenje metala nudi brojne prednosti. Osnovne prednosti CNC laserskog sečenja metala su velika preciznost i visok kvalitet sečenja a ostale ali ne manje važne su:
fleksibilnost, ekonomičnost, brzina pri sečenju, male deformacije metala. 

                Lasersko sečenje metala je jedan od najsavremenijih procesa za precizno sečenje metala. 
Neki primeri primene laserskog CNC sečenja metala su: izrada delova za automobile, izrada dekorativne ograde, izrada delova za avione, izrada delova za brodove, izrada delova za građevinsku industriju, izrada delova za medicinsku opremu, izrada delova za elektroniku,
 izrada delova za nameštaj.

                 Cena laserskog CNC sečenja zavisi od različitih faktora kao što su debljina materijala koji se seče, veličina radnog komada i količina posla. Lasersko sečenje metala je skuplje od klasičnog mehaničkog sečenja metala, ali zbog manjih troškova naknadne obrade, manje potrošnog materijala i troškova održavanja, ova tehnologija se više isplati na duže staze.

NAŠE USLUGE  CNC LASERSKO SEČENJE